8. huhtikuuta 2014

Hei, te lukijat!

Tässä olen hitaasti, mutta varmasti päivitellyt hiukan blogin ulkoasua. Koska nykyään on olemassa monia eri intternetsi -välineitä, tahtoisin kuulla, jos jollakin laitteella katselu ei onnistu. Ja muutenkin otan parantelu ehdotuksia vastaan, jos jokin ulkoasussa häiritsee/ei toimi. Tietenkään en näitä sivuja saa toimimaan täydellisesti jokaisella laitteella, mutta nyt mua eniten mietityttää nuo linkit, jotka laitoin kuvallisena sivupalkkiin - näkyykö ne kaikille? Kuvathan on aina ikuinen ongelma, jos on hitaampi kone/nettiyhteys.

Toisena asiana ajattelin kysellä teiltä, olisiko teillä kysyttävää minulta? Askarruttaako jokin asia vai tahtoisitko tietää jostakin asiasta enemmän? Mitä te haluaisitte lukea blogissani? Blogissa on kommentointi sallittu kaikille, etkä tarvitse tunnuksia siihen hommaan. Kommentointi onnistuu kommentteja -painikkeesta, blogitekstin alta. Tiedän, että blogissa lukijoita käy, joten nyt ääntä kehiin :)



5 kommenttia:

  1. Minä haluan ihan ehdottomasti kuulla Pihlan kuulumisia ja neidin luonteen kehittymistä jajaja kuvia! (t: ei yhtään puolueellinen cirnecon omistaja) :) Miten päädyit cirnecoon rotuna kääpiöpinserin jälkeen? Mitä yhteistä näillä roduilla mielestäsi on tai mitä eroja, jotka kenties vaikutti päätökseen? Miltä tähän mennessä on vaikuttanut cirneco rotuna, miten eroaa Manusta ja Taavista?

    Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentistasi! Kuvathan ei multa tule loppumaan kesken ja aika paljon tekstit painottuu nyt Pihlaan, kun sen kanssa tapahtuu enemmän asioita :) Parhaani mukaan olen yrittänyt järjestää pojillekin edes vähäisen aikaa ''parrasvaloissa'' ;) Hyviä kysymyksiä ja niihin vastailen sitten seuraavassa tekstissä.

      Poista
  2. Hieno ulkoasu! :) Miten sä sait laitettua linkit kuvallisena sivupalkkiin, löytyykö netistä jostain ohjeita siihen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) En tiedä onko ohjeita jossain, mutta sen saa Ulkoasu -> Gadget -> Kuva ja siihen lataa kuvan ja laittaa haluaman sivun osoitteen :)

      Poista
    2. Ok, kiitos neuvoista! :) Täytyykin jossain vaiheessa kokeilla.

      Poista